SmallToGo Free Software voor TatukGIS

 

Op deze pagina staan enkele downloads die u gratis bij ons kunt opvragen. Direct na het invullen van uw gegevens ontvangt u van ons een download link.

Let op!

SmallToGo B.V. draagt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van de scripts die gratis kunnen worden gedownload van onze website. SmallToGo B.V. is tevens niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook aangebracht door deze scripts. U draagt zelf de verantwoordelijkheid voor wijzigingen in scripts. Indien hierdoor problemen ontstaan in uw eigen data, is SmallToGo B.V. niet verantwoordelijk.

SmallToGo: uw TatukGIS Specialist

SmallToGo - Bookmarks

Hiermee kunnen gebieden die vaak bezocht worden opgeslagen worden onder een naam in een bestand. Hierdoor kan snel gewisseld worden tussen verschillende gebieden.


Vul uw naam en e-mail adres in om de link voor Bookmarks te ontvangen.

Name *

Email *

SmallToGo - GIS Files Explorer

Met de tijd neemt het aantal GIS bestanden flink toe. De bestanden staan vaak verspreid over verschillende lokaties en computers. De GIS File Explorer helpt bij het vinden van de bestanden door snel door folders heen te lopen. De GIS bestanden worden gefilterd en een voorbeeld van de bestanden kan getoond worden. Het juiste bestand gevonden? Dan open het in het project.


Productcode: STG-GISFILESEXPLORER
Prijs: Free

SmallToGo: uw TatukGIS Specialist

SmallToGo B.V.